Wedding planning

D’OR Events - WEDDING PLANNER & CONSULTANT

De ce să apelezi la un wedding planner?

Decizia de a vă unii destinele urmată de planificarea în detaliu a nunții voastre este o experiență minunată și unică, de aceea trebuie să i se acorde importanța cuvenită.

Organizarea unei nunți necesită documentare temeinică, o bună înțelegere a întregului domeniu și o enormă dedicare, astfel încât totul să fie perfect. Fiecare cuplu este diferit -are propriile gusturi, preferințe și valori. De aceea regăsim și diferite stiluri în ceea ce privește tematica unei nunți și implicit diferite tipuri de organizatori de evenimente. Important pentru voi este să găsiți acea persoană care simțiți că vă poate înțelege dorințele, astfel încât aceasta să vă poată ajuta în conturarea zilei perfecte, lăsând în seama voastră o singură sarcină, dar și cea mai importantă, aceea de a vă bucura la maximum, lipsiți de griji, de nunta voastră.

Once in a while, right in the middle of an
ordinary life, love gives us a fairytale

Cu ce vă poate ajuta un wedding planner?

  • În primul rând, acesta este acolo pentru a fi un “problem solver” . Pentru a oferi cele mai bune sfaturi cu privire la întregul proces, pentru a preveni apariția eventualelor neînțelegeri, astfel încât totul să decurgă așa cum vă doriți.
  • Acordă sfaturi prețioase! Atunci când vă imaginați ziua nunții voatre, sute de idei vă vin în minte, diferite stiluri pe care ați vrea să le abordați, numeroase imagini văzute pe Instagram, Pinterest, la nunțile prietenilor, etc… Cu atât de multă informație în jur, nu este ușor să decideți ce este cel mai potrivit pentru voi și este și mai greu să stabiliți de unde să începeți planificarea. Astfel, wedding planner-ul este acea persoană care să vă ajute să vă decideți ce tip de nuntă vă doriți, ce stil vă caracterizează, iar apoi să pună în practică aceste idei.
  • Un wedding planner vă ajută să fiți relaxați și fără griji în ziua nunții voastre 😊
  • Atunci când decideți să apelați la un organizator de evenimente, decideți să economisiți timp valoros.
  • Un wedding planner va manageria trei aspecte extrem de importante în planificarea nunții: timpul, resursele și bugetul. Stabilirea și respectarea termenelor limită, prioritizarea task-urilor, implementarea activităților în funcție de resursele disponibile, fără depășirea bugetului, toate acestea pot fi dificil de realizat. De aceea, un wedding planner vă poate ajuta, adaptandu-se la nevoile voastre, la bugetul stabilit, prin alegerea celor mai potriviți furnizori.
  • Fiecare cuplu este unic și așa trebuie sa fie și nunta voastră. Ca wedding planner consider că personalitatea și gusturile fiecăruia dintre voi trebuie să se reflecte în alegerile pe care le vom
  • lua împreuna, astfel încât nunta voastră sa reflecte povestea voastră de iubire.

Nunta voastră alături de noi în orice oraș din România

Indiferent dacă nunta voastră va avea loc în București sau în orice alt oraș drag sufletului vostru, organizarea acesteia va fi mult mai ușoară dacă veți alege să apelați la un wedding planner care iubește ceea ce face.

Beneficii

De ce D’OR Events?

Am luat decizia de a mă implica activ în organizarea nunților în urma numeroaselor conversații pe care le-am avut cu miresele de-a lungul timpului, în cadrul cărora am identificat aceleași elemente: emoția nemăsurată, teama, îngrijorarea, dorința de a ieși totul perfect, conform planului.

Astfel, am înțeles că experiența nunții pentru cele mai multe mirese începe cu 1-2 ani înainte de marele eveniment și de multe ori poate fi copleșitoare, ca urmare a tuturor activităților și listei lungi de pregătiri ce sunt necesare.

Fetelor, nu trebuie să fie așa! Nunta este evenimentul vostru, este despre voi, despre încununarea iubirii voastre și meritați din plin să trăiți cu seninătate și bucurie această perioadă. Să fiți relaxate, răsfățate și să aveți un vibe bun.

Pentru cele dintre voi care se regăsesc în spusele mele și care vor să scape de stresul și “povară” a tot ceea ce înseamnă organizarea până la cele mai mici detalii a nunții visate, sunt aici pentru voi.

Concret, mă voi ocupa de planificarea, coordonarea, organizarea și supervizarea nunții.

Mai detaliat?

00

Cupluri fericite

00

Evenimente

00+

Decoratiuni

00+

Locatii