fbpx

Povestea noastra

D’OR EVENTS este un proiect de suflet, o poveste pe care am început-o cu pași timizi, din pură pasiune , cu entuziasm și optimism la cote maxime, din dorința de regăsire a sinelui.

Esența brand-ului D’OR Events vorbește despre valorile pe care ni le-am însușit : DĂRUIRE-ORGANIZARE-RAFINAMENT și articulează misiunea companiei noastre de a organiza evenimente”de aur”. Ne dorim să va umplem sufletele de fericire în cele mai frumoase momente din viață, să va încântam privirile, să contribuim la crearea de aminitiri magice. Punem dragoste și dăruire în toate evenimentele organizate, iar în schimb primim zâmbete și mulțumiri 😊

Cu fiecare cuplu ce crede in noi, cu fiecare nuntă pe care o organizam , crestem si devenim conștienti de importanța și frumuseațea misiunii noastre: aceea de a livra fericire. Suntem recunoscatoari pentru toate momentele unice alături de mirii ce ne-au ales să le fim alături și mereu nerăbdătoari cu privire la evenimentele ce urmează.

Ascultăm dorițe! Dăm frâu liber imaginației! Îndeplinim vise! Petală cu petală, floare peste floare, povestea voastră se scrie acum într-o explozie de culori vibrante. Voi, timpul și cele mai sincere și frumoase sentimente vor trasa cursul pe care vom pași.

Destinația- inimi mulțumite, zâmbete și clipe de fericire !

Cu dragoste,

Echipa D’OR Events

00

Cupluri fericite

00

Evenimente

00+

Decoruri

00+

Locatii