fbpx

Politica de retur

DREPTUL DE RETRAGERE:

Conform articolului 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cumparatorul are la dispozitie un termen de 14  zile de la data receptionarii bunurilor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru comenzile desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii, cat si pentru bunurile personalizate  sau confectionate dupa specificatiile cumparatorului.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere,cumparatorul trebuie sa informeze N.C.C DOING SRL, cu privire la decizia sa, inainte de expirarea perioadei.

Daca produsele fac obiectul dreptului legal de retragere, cumparatorul , va obtine rambursarea contravalorii produselor returnate si cheltuielile de expediere aferente comenzii. DOREVENTS.RO are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Conform articolului 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a bunurilor vor fi suportate de Cumparator.

Cumparatorul poate completa si transmite formularul de retragere pus la dispozitie de DOREVENTS.RO sau orice alta declaratie prin e-mail, care sa contina si contul IBAN al beneficiarului, unde urmeaza sa se faca plata de catre furnizor pentru  produselor returnate.

Este obligatoriu ca bunurile sa fie returnate catre DOREVENTS.RO intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare,intr -o  stare perfecta impreuna cu ambalajul original, in termen de maxim 14 zile.

In situatia exercitarii dreptului de returnare a produselor, rambursarea contravalorii acestora se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in maxim 14 de zile de la primirea produselor returnate.